Polirane.net

Полиране

полиране на автомобили

Полиране на автомобил

пастиране на кола

Пастиране на кола

полиране на джанти

Полиране на джанти

полиране на стъкла

Полиране на стъкла

полиране на стопове

Полиране на стопове

полиране на табло

Полиране на табло

интериорно полиране

Интериорно полиране

полиране на фарове

Полиране на фарове

Полиране на автомобил на място, за търговци и автокъщи

Възстановяващо (регенериращо) полиране

Възстановяващото полиране на автомобил се прилага за отстраняване на плитки драскотини по него. Тяхната дълбочина не надвишава дебелината на слоя боя до основата. Също така, това полиране е ефективно за премахване на изтъркани и окислени слоеве. Наличието им се изразява в помътняване на боята под формата на петна или ивици.
Това е най-важният и отнемащ повече време етап на полиране на автомобила. Процесът представлява механично отстраняване на повърхностния слой с абразивни пасти с дебелина около 5 микрона.
Дебелината на висококачественото фабрично покритие с бои и лакове към настоящия момент е около 100-150 микрона, така че можем да разчитаме на поне около 10-20 полирания, без да се наруши цялостта.
Ако планирате сами да полирате каросерията на автомобила си, бихме препоръчали предварително да се информирате за дебелината на лаковото покритие на боята.
Защитното полиране на автомобила се извършва, за да се предпази лаковото покритие на боята от последващи негативни влияния на околната среда. Извършва се с неабразивни лакове на основата на восък или синтетични материали.