Polirane.net

Боядисване на кожени волани

Боядисване на волан

Боядисване на волан на автомобила

Коженият волан на автомобила е постоянно пред очите и е в ръцете на водача. Изложен на силните слънчеви лъчи, постепенно той губи своя добър вид, затова препоръчваме услугата боядисване на волан (кожен).

Всеки шофьор, когато кара своя автомобил, през повечето време държи ръцете си на волана.

И съвсем не е учудващо, че с течение на времето, от момента на закупуването на автомобила, покритието на волана все повече се износва и захабява. Следователно воланът има нужда от обгрижване, от боядисване.

Боядисване на волан

боядисване на кожен волан цени

Воланът, не по-малко от седалките на автомобила, е подложен на триене, в резултат на което фабричната защитна боя се отлепва, бутоните на волана се изтриват, както и шевовете. Без защитен слой, кожата на волана попива всичко от ръцете ви: пот, мазнини, кремове за ръце, балсами и др. Външният вид се променя, а воланът вече не е много приятен на допир.

Боядисването на кожения волан Ви позволява да запазите оригиналния опаковъчен материал.

За най-качествено възстановяване на волана той трябва да бъде свален. В същото време е възможно и локално боядисване на волана без сваляне.

Причини за износването на покритието на воланаВоланът ежедневно е изложен на слънчеви лъчи, които често са причина за загуба на цветовете и добрия вид. Друг неизбежен фактор е и използването му, което с времето води до износване и захабяване.
Нужда от защитен слойЗащитният слой на волана пречи на различните замърсявания от ръцете на шофьора да попият в кожата. Така се създава и сцепление с дланта и пречи на изпотяването на дланите при шофиране.
Боядисване на волан или претапициранеВсеки волан, независимо от нивото на износване, може да се освежи с пребоядисване. То е качествен и бюджетен вариант в сравнение с претапицирането. 
Предимства на боядисването При боядисване на волан се запазва оригиналната кожа, шев и кройка на волана. Цветът се освежава и се избира по вкуса на собственика. Освен това се възстановява и горния слой на кожата. 
Контакт за връзкаМожете да се свържете с нас на телефон 0888 000 588 и на имейл hello@polirane.net

Вижте повече за услугата ни интериорно полиране.