Polirane.net

Интериорно полиране

интериорно полиране

Интериорно полиране на автомобил

Всички сме съгласни с това,  че е много приятно да влезете в колата и да усетите чистотата и приятната миризма вътре, да я усетите като кола, която току-що е излязла от автосалона с интериорно полиране.

Полирането е прост и ефективен начин да придадете на интериора на Вашия автомобил неустоим вид. При това лакът перфектно предпазва повърхностите от износване и притежава свойства, които отблъскват фината мръсотия.

Изборът на лак зависи не само от личните предпочитания, но и от вида на повърхността, върху която ще се нанася продуктът. Въз основа на това има различни видове лак, които имат еднакви свойства, но се различават по външен резултат.

1/. Полиращ агент за универсална употреба. Може да се прилага за полиране на абсолютно всяка повърхност.

2/. Полиращ агент за матови повърхности. Придава чудесен матов блясък на повърхността, но не я кара да блести.

3/. Полиращ агент, който придава блясък на лъскавите повърхности в интериора на автомобила.

За да придадете блясък и да защитите повърхностите, изработени от различни материали (каучук, пластмаса, кожа, изкуствена кожа, винил), можете да използвате универсален полиращ агент.

Той ще предотврати износването на повърхностите, бързото им замърсяване. В допълнение ще предпази от натрупване на статично електричество.

Перфектен е за цялостно интериорно полиране на автомобила: табло, интериорни врати, кожени седалки, както и полиране на брони и гуми.

Вижте повече за услугата ни полиране на табло.