Polirane.net

Интериорно полиране

интериорно полиране

Всички сме съгласни с това,  че е много приятно да влезете в колата и да усетите чистотата и приятната миризма вътре, да я усетите като кола, която току-що е излязла от автосалона с интериорно полиране.

Полирането е прост и ефективен начин да придадете на интериора на Вашия автомобил неустоим вид. При това лакът перфектно предпазва повърхностите от износване и притежава свойства, които отблъскват фината мръсотия.

Интериорно полиране и избор на лак

Изборът на лак зависи не само от личните предпочитания, но и от вида на повърхността, върху която ще се нанася продуктът.

Въз основа на това има различни видове лак, които имат еднакви свойства, но се различават по външен резултат.

  • Полиращ агент за универсална употреба – Може да се прилага за полиране на абсолютно всяка повърхност.
  • Полиращ агент за матови повърхности – Придава чудесен матов блясък на повърхността, но не я кара да блести.
  • Полиращ агент, който придава блясък на лъскавите повърхности в интериора на автомобила.

За да придадете блясък и да защитите повърхностите, изработени от различни материали (каучук, пластмаса, кожа, изкуствена кожа, винил), можете да използвате универсален полиращ агент.

Той ще предотврати износването на повърхностите, бързото им замърсяване. В допълнение ще предпази от натрупване на статично електричество.

Перфектен е за цялостно интериорно полиране на автомобила: табло, интериорни врати, кожени седалки, както и полиране на брони и гуми.

Интериорно полиране Интериорното полиране е ефективен вариант да придадете перфектен вид на интериора на Вашия автомобил. Лакът предпазва повърхността на интериора от износване. Той отблъсква фините прахови частици. 
Избор на лак Той зависи от вида на повърхността. Видове лакове: За универсална употреба.За матови повърхности. За лъскави повърхности. 
Ползи от интериорното полиранеИнтериорното полиране придава блясък и защитава различните видове повърхности. То предотвратява тяхното износване.  Освен това, предпазва от натрупването на статично електричество. 
Повърхности в интериора на колата, които могат да бъдат полираниВсички повърхности от интериора могат да бъдат полирани. За различните материали, като каучук, пластмаса, кожа и винил може да се използва универсален полиращ агент. Интериорното полиране подобрява цялостната чистота и миризмата на вашия автомобил. 

Вижте повече за услугата ни полиране на табло.