Polirane.net

Пране на багажник

пране на багажник след

Пране на багажник

В багажника на автомобил собствениците често съхраняват предмети, които могат сериозно да замърсят повърхността на тапицерията: резервен контейнер или грес, резервно колело, хранителни стоки от супермаркета и т.н. По този начин багажникът се превръща в среда за размножаване на различни нежелани микроорганизми.

Ежедневното ръчно почистване на автомобила самостоятелно не е в състояние да се отърве от всички видове замърсяване, в резултат на което може да се появи неприятна миризма, а петната се превръщат в упорити.

Ефективен и рентабилен начин за възстановяване на чистотата и приятен аромат е почистването и прането на багажника от специалисти, професионалисти в тази услуга.

За процеса пране на багажник можем да кажем:

  • Почистването / прането на багажника обикновено се извършва по-рядко, отколкото в колата;
  • Облицовката на багажното отделение е по-лека и следователно по-лесна за почистване.

Професионалистите знаят точно как най-добре да почистват повърхността на багажника, кой точно продукт нежно и точно ще премахне различните видове петна и кой ще върне свежест и приятен аромат в интериора на автомобила след прането на багажника.

В процеса на чистене на багажника се използват най-новите сертифицирани препарати, като се вземат предвид видът плат, естеството и степента на износване на повърхността, видът на петна.

От колко време не сте поглеждате в багажника на колата си? Дали е подредено или почистено отвътре? Като цяло това не се случва често. Ние обръщаме много внимание на измиването на колата отвън и почистването на интериора. И  забравяме за багажника.

С течение на времето мръсотията и петна се просмукват в тапицерията на багажника, както и миризмата от горива и смазки. Ето защо прането на багажника на автомобил е момент, който не бива да се забравя.

Сухо пране на багажникЗа дълбоко проникване в мръсотията е препоръчително сухото пране с гореща пара. То вниква в петната и оставя свеж аромат в колата. Замърсяването е разложено и всмукано с мощна прахосмукачка. 
Основни замърсители на багажникаВсичко, което пренасяме в багажното отделение може да остави петна, неприятна миризма и дори незабаележими микроорганизми. 
Препарати за пране на багажникПри упорити петна и силни замърсявания Ви препоръчваме използването на екологични и биоразградими препарати, които няма да навредят на облицовката и пода. 
Натрупване на мръсотияБагажникът е най-радко почистваната част от интериора на колата, но всъщност има нужда от редовна грижа. Ежедневното почистване обаче не може да премахне всички замърсявания и се налага основно пране. 
Работа с професионалистиФирмата ни е в бизнеса от 15 години и работи с пълна гама от професионална техника и химия. 

 Можете също така да поръчате цялостно почистване, което включва:

  • вътрешно химическо чистене;
  • чистене / пране на подовите настилки;
  • чистене / пране на седалките;
  • почистване на вратите.

Вижте повече за услугата ни пране на подове.