Polirane.net

Пране на подове

пране на подове

Пране на подове

Това е една от най-замърсените части на салона и иска постоянни грижи. Да се осигури идеална чистота на подовете на автомобила не е проста задача.

За да се извърши едно истински ефективно почистване на подовете в колата ще са необходими следните действия:

  • Всички стелки се изваждат от колата.
  • Извършва се обстойно почистване на целия под и на всички ъгълчета и по-тесни места с мощна прахосмукачка за отстраняване на всичкитвърдите частици от пода таблото и до вратите на автомобила, камиона или буса. На местата където е трудно а се изпрахосмукира, например под седалките, се използва въздух под налягане, така става възможмо изчистването на мръсотията и от най-трудно достъпните места.
  • Определя се степента и вида на замърсяванията по пода на автомобила.
  • Нанася се специална пяна, с която се извършва прането на подовете. След като пяната се остави да въздейства добре и разгради замърсяванията от подовете, като ги попие в себе си, тя внимателно се отстранява с помощта на специални салфетки.
  • За изключително упорити петна се използва парогенератор.
  • Накрая цялата повърхност се изсушава много добре.

Едновременно с прането се извършва и дезинфекция на подовете.

Друг метод е сухото пране на подове с гореща пара. Това е процедура, при която подовете на автомобила се третират със специална машина, която впръсква гореща пара под високо налягане. По този начин става разграждане на натрупаната мръсотия и едновременно с това, с помощта на мощна прахосмукачка, всичко се изсмуква. 

С този метод мокетът на подовете на автомобила се изпира, без да е необходимо използването на препарати, освен, ако няма силни замърсявания и окислили се петна. 

В този случай се използват специални, биоразградими препарати, които се справят и с най-упоритите петна.

Така подовете на автомобила стават перфектно изпрани и изсушени и колата ухае на чистота.

Използването на специални машини и ефективни качествени препарати на водещи в своята област фирми, предоставят добра възможност да бъде постигнат максимално добър резултати и гаранция за високото ниво.

Материали за пране на подовеПочистването започва с отстраняване на всички твърди частици с мощна прахосмукачка. След това се нанася пяна, с която подовете се изпират. За упорити петна използвайте парогенератор. 
Сухо пране на подовеС впръскване на гореща пара ще си спестите използването на редица препарати и основното пране на подове. Така дори упоритите петна ще се разградят. 
Натрупване на мръсотияОсобено през студените месеци, когато колата не е редовно използвана, мръсотията се натрупва. Освен тази, която внасяме с обувките си, замърсяване създават и атмосферните условия. Такъв проблем е отлагането на пътна сол и влага, която прониква през кухините. 
Основен замърсителОсвен мръсотията, която се вижда с просто око, по пода и във въздуха се събират алерго-образуващи източници – полени, спори, гъбички и бактерии.
Телефон за контактМожете да се свържете с нас на телефон 0888 000 588 и 0878 487 470

Вижте повече за услугата ни пране на таван.