Polirane.net

Пране на автомобилни седалки

пране на седалки

Професионални перящи прахосмукачки

За пране на седалки, тапицерии и детски столчета за кола.

Мръсотията по тапицерията на автомобила може да бъде много различна: петна от кафе, чай, сок, мляко, мазни петна, обикновена мръсотия, кръв, остатъци от храна, следи от моливи и бои и др.

За да премахнете различни петна, ще трябва да използвате специални средства, които можете да откриете в автомобилен магазин. Инструкциите за фабричен препарат обикновено посочват какви петна може да премахне, така че трябва внимателно да проучите опаковката и да закупите само продукта, който отговаря на Вашите нужди.

Предлагат се услуги за пране на седалки

Мощни, компактни, професионални прахосмукачки, които ефективно почистват всякакви текстилни повърхности – килими, тапицерия на мека мебел, автомобилни седалки, офис столове или столчета за кола. Техните мощни смукателни турбини гарантират много ниска остатъчна влага в почистваните повърхности.

Перящите прахосмукачки впръскват под налягане почистващ разтвор и същевременно изсмукват всички разтворени замърсявания. Така лесно и много ефективно се ликвидират всички замърсявания, мазни петна, различни миризми по тапицерията на седалките на автомобила.

Професионалните прахосмукачки идеално почистват и изпират в дълбочина седалки, тапицерии, таван, багажник на автомобил.

Ползи от пране на автомобилни седалкиНеутрализира неприятни миризми и бактерии и придава чист и нов вид.
Начин на пране на автомобилни седалкиПерящите прахосмукачки впръскват под налягане почистващ разтвор и същевременно изсмукват всички разтворени замърсявания.
Продукти при пране на автомобилни седалкиПовечето препарати обикновено посочват какви петна може да премахнат, така че трябва внимателно да проучите опаковката и да закупите само продукта, който отговаря на Вашите нужди.
Важно е да знаетеМощните смукателни турбини на прахосмукачките ни гарантират много ниска остатъчна влага в почистваните повърхности.

Вижте повече за услугата ни почистване на кожени салони.

Често задавани въпроси