Polirane.net

Пране на автомобилни седалки

пране на седалки

Професионални перящи прахосмукачки

За пране на седалки, тапицерии и детски столчета за кола.

Мръсотията по тапицерията на автомобила може да бъде много различна: петна от кафе, чай, сок, мляко, мазни петна, обикновена мръсотия, кръв, остатъци от храна, следи от моливи и бои и др.

Те са подвижна хроника на живота с деца – разпилени закуски, петно от слънцезащитен крем, кални отпечатъци от обувките след футболна тренировка и много други.

Повечето седалки са изработени от тъкани и материали, които са предназначени да издържат на множество замърсявания. Честотата на почистване на седалката зависи от обстоятелствата, както и от индивидуалния ви праг на търпение на замърсяване. Някои силни замърсявания, трябва да бъдат отстранени възможно най-скоро, защото ако бъдат оставени да се задържат, те могат да отслабят ремъците – да не говорим за създаването на ужасна миризма.

Когато настъпи моментът, правилният подход за справяне с мръсотията ще зависи от това коя седалка за кола имате. Всеки производител има уникален набор от указания за почистване на седалките и те трябва да бъдат спазвани. Пренебрегването на указанията може да доведе до увреждане на материалите на седалката, като например отслабване на ремъците или намаляване на огнеустойчивостта, и да застраши безопасността.

Ползи от пране на автомобилни седалки

Ако решите да възложите почистването на професионалисти, не забравяйте да намерите сервиз, който има опит със седалките за кола и се стреми да спазва указанията на производителя. Освен това може да искате да направите снимки „преди“ на седалката за кола (отпред и отзад), така че когато я получите обратно, да можете да проверите дали е сглобена правилно.

Ползи от пране на автомобилни седалкиНеутрализира неприятни миризми и бактерии и придава чист и нов вид.
Начин на пране на автомобилни седалкиПерящите прахосмукачки впръскват под налягане почистващ разтвор и същевременно изсмукват всички разтворени замърсявания.
Продукти при пране на автомобилни седалкиПовечето препарати обикновено посочват какви петна може да премахнат, така че трябва внимателно да проучите опаковката и да закупите само продукта, който отговаря на Вашите нужди.
Важно е да знаетеМощните смукателни турбини на прахосмукачките ни гарантират много ниска остатъчна влага в почистваните повърхности.

За да премахнете различни петна, ще трябва да използвате специални средства, които можете да откриете в автомобилен магазин. Инструкциите за фабричен препарат обикновено посочват какви петна може да премахне, така че трябва внимателно да проучите опаковката и да закупите само продукта, който отговаря на Вашите нужди.

Предлагат се услуги за пране на седалки

Мощни, компактни, професионални прахосмукачки, които ефективно почистват всякакви текстилни повърхности. Като килими, тапицерия на мека мебел, автомобилни седалки, офис столове или столчета за кола. Техните мощни смукателни турбини гарантират много ниска остатъчна влага в почистваните повърхности.

Перящите прахосмукачки впръскват под налягане почистващ разтвор и същевременно изсмукват всички разтворени замърсявания. Така лесно и много ефективно се ликвидират всички замърсявания, мазни петна, различни миризми по тапицерията на седалките на автомобила.

Професионалните прахосмукачки идеално почистват и изпират в дълбочина седалки, тапицерии, таван, багажник на автомобил.

Други ползи от професионалната услугаНезависимо дали имате кожени или платнени седалки, ние сме професионалистите, които ги почистват правилно и старателно. След като приключим, седалките ви отново ще изглеждат и ухаят на ново, за да сте здрави, а шофирането – приятно!
Какво почистваме ние Някои седалки от плат се нуждаят от дълбоко почистване заради разливи или храна, попаднала в седалките. Кожените седалки могат да започнат да изглеждат мръсни или тъмни от мръсотията, попаднала в кожата. Ние премахваме всичко това.
Нашият процес на пране на автомобилни седалкиИзвършваме дълбоко почистване на кожата и тъканите в три стъпки, за да ги възстановим до ново състояние. С помощта на почистващ спрей напръскваме седалките, докато замърсяванията изчезнат и миризмата е нормална, след което издухваме интериора до сухо и изсмукваме с прахосмукачка всичко, което е останало. Средствата за защита на тъканите и кожата запечатват упоритата работа, която сме свършили, за да изглеждат седалките ви чисти за по-дълго време.

Вижте повече за услугата ни почистване на кожени салони.

Често задавани въпроси