Polirane.net

Пране на тапицерия и седалки

Пране на тапицерия

Препарати за пране на тапицерия и седалки

Мръсотията по тапицерията на седалките на автомобила може да бъде от много различно естество: петна от кафе, чай, сок, мляко, различни петна от мазнини, обикновена мръсотия, кръв, остатъци от храна, следи от моливи и химикали, от бои и др. Затова Ви е нужна услугата пране на тапицерия.

За да бъдат премахнати петната и почистена и освежена тапицерията, ще трябва да бъдат използвани специални препарати за пране на тапицерия и седалки.

В упътването на фабричните препарати е посочено за какви петна да се използват, необходимо е да направите проучване и да купите този продукт, от който имате нужда.

Как се пере тапицерия от изкуствена и естествена кожа

  • Седалки от изкуствена кожа:

Мръсотията от повърхността на такава тапицерия може лесно да се отстрани със сапунена вода. Кърпите от микрофибър, които са удобни за избърсване на седалките и изплакване на перилния препарат, вършат добра работа. Измитата така тапицерия трябва да се избърше до сухо след почистването. Ако има упорити петна, използвайте специален препарат за почистване на изкуствена кожа.

Експертите ще препоръчват такива, които вършат отлична работа за премахване на петна върху светъл цвят седалки.

Седалки от естествена кожа:

За поддържане на тапицерията от естествена кожа в автомобила в отлично състояние, трябва да използвате подходящи почистващи продукти. За начало, трябва да премахнете праха и замърсяванията с мека четка или чиста кърпа. След това има специален почистващ препарат за кожа, който не само почиства материята.

Прилагайте почистващия продукт равномерно върху повърхността и използвайте мека гъба или четка, за да почистите кожата с деликатни кръгови движения. Избягвайте агресивни химикали и силно триене, за да предотвратите повреди.

След като сте завършили почистването, използвайте специализиран кожен балсам, за да запазите еластичността и мекотата на материята. Редовното почистване ще поддържа естествената красота и дълготрайност на кожените седалки в автомобила.

Пране на тапицерия и седалки

Вижте повече за услугата ни пране на седалки.

ЦениВ зависимост от сложността и състоянието.
Ползи от пране на тапицерияНеутрализира неприятни миризми и придава свеж вид на тапицерията.
Време за изпълнениеВ зависимост от състоянието на тапицерията.
Важно е да знаетеНякои препарати са вредни за човека, затова ние работим само с такива които осигуряват приятна и здравословна среда.

Често задавани въпроси