Polirane.net

Характеристики на полиране на алуминиеви джанти

Характеристики на полиране на алуминиеви джанти

Огледалното полиране се извършва по следния начин:

  1. Носете ръкавици за работа с химикали.
  2. Прикрепете филцов кръг към свредлото, върху който нанасяме паста.
  3. Бавно, с кръгови движения обработваме повърхността на диска. Пастата трябва да се втрива добре по повърхността, докато цветът се промени. В този момент огледалната повърхност трябва да започне да се появява.
  4. След обработка с паста, дискът се избърсва с кърпа от микрофибър.
  5. След окончателното полиране на джантата, тя трябва да се измие и избърше до сухо.
  6. Препоръчително е да я покриете със защитен лаков слой, за да я предпазите от вредното въздействие на дъждовното време и агресивните пътни средства. Бавно обработете повърхността.

В резултат на това дисковете ще придобият огледален блясък и ще изглеждат като нови. Когато работите върху полирането на алуминиеви джанти, трябва да внимавате за такива характеристики като вредното въздействие върху човешкото тяло от алуминиевите стърготини.

Най-добре е да полирате джантите в добре проветриво помещение. Също така е необходимо да се използват респиратори, за да се предпазят дихателните пътища от механични частици.

Полиране на джанти
Машини за полиране на джанти Polirane.net има професионална техника за полиране на световните производители: Rupes, Proxon, Zentool и други
Пасти за полиране на алуминиеви джантиПри полиране на джантите ние използваме паста от: Rupes, 3M, CarSystem, SONAX и др. 
Стандартно време за полиране на една джантаОбикновено полирането отнема 2 часа. Разбира се, от значение е и състоянието на джантата
Етапи на полирането на джантитеДжантите е редно да бъдат предварително демонтирани и докарани при нас. Процедурата включва:Измиване и подсушаване на джантитеОбезмасляванеПолиране
ЦениОт 40 лв. за един брой джанта
Полиране на алуминиеви бордове на джанти – нова услуга!

Често задавани въпроси