Polirane.net

PDR ремонти

PDR Ремонти е операция при която посредством специализирани инструменти, се извършва ремонт на вдлъбнатини. Както и следи от градушка без пребоядисване на автомобила.

Чрез PDR технологията може да се намали използването на кит, което значително ще повиши качеството на услугата, като възстановяваме наранените детайли до първоначалният им вид. Този вид ремонти се извършва преди боядисване и при силно пострадали автомобили от градушки и други щети.

В зависимост от големината на ледените парчета, силата и посоката на вятъра, както и продължителността на въздействие върху автомобила, щетите са различни. В някои случаи от едната страна на автомобила детайлите ще са в по-голяма степен наранени, а от другата по-малко. Подобен вид щети налагат различни подходи и методи на работа при тяхното отстраняване. В тези случаи адекватният професионален подход е единственото решение!

PDR ремонт

Услугата, която предлагаме е бързо и качествено решение при отстраняване на вдлъбнатини от градушки и други щети!

Най-важното е, че ще Ви спестяваме досадното ходене при различни майстори, недоволството от резултата и губенето на още повече време за отстраняване на щетите след ремонта!

PDR ремонт еОперация при която посредством специализирани инструменти, се извършва ремонт на вдлъбнатини.
Ползи от PDR ремонтиВъзстановява наранените детайли до първоначалния им вид.
Причини за нараняванеГрадушка и различни падащи предмети могат значително да наранят детайли по автомобила.
Важно е да знаетеПодобен вид щети налагат различни подходи и методи на работа. В тези случаи професионалният подход е единственото решение за PDR ремонти.

Вижте и другата ни услуга полиране на стопове.

Често задавани въпроси